Monociclu Electric by e-Wheel monociclu electric roata electrica

No products in the cart.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Iti multumim pentru interesul tau fata de monociclu-electric.ro si fata de produsele comercializate de noi. Trebuie sa cunosti ca atunci cand achizitonezi produse online, in fapt inchei un contract la distanta, si astfel ia nastere o relatie contractuala cu noi. Totodata, prin aceste demersuri ne incredintezi o parte dintre informatiile tale.

Scopul acestei informari cu privire la Politica de confidentialitate a monociclu-electric.ro este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram, ce facem cu ele si temeiul juridic al acestei prelucrari.

Monociclu-electric.ro ia in serios confidentialitatea ta si nu vinde niciodata baze de date, liste sau adrese de e-mail ale utilizatorilor care viziteaza site-ul sau ale acelora care decid sa achizitioneze produse de la noi.

Suntem pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale iti apartin si facem tot ce este posibil ca aceste date sa fie stocate in siguranta si prelucrate cu atentie cu atentie, doar in scopul satisfacerii achizitiei online.

Nu oferim niciun fel de informatii altor terti fara sa te informam. Aceste informatii sunt importante. Speram sa le citesti cu atentie.

Prezenta politica de confidentialitate este in conformitate cu cu Legea nr. 129/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Informatiile complete privitoare la monociclu-electric.ro si societatea detinatoare a site-ului le poti gasi in sectiunea Contact si ne dorim sa fi informat corespunzator cu privire la modul si scopurile in care se prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal.

Scopul acestei pagini intitulate „Politica de confidentialitate” este pentru stabilirea si aratarea intr-un mod transparent fata de tine masurile tehnice si organizatorice adecvate necesare desfasurarii activitatii in mediul online si pentru prelucrarea comenzilor primite prin prezenta platforma.

Iti respectam dreptul la viata intima, familiala si privata, iar prelucrarea datelor tale nu vor afecta in niciun fel aceste drepturi sau libertati fundamentale ale persoanelor fizice sau juridice, cand intri in contact cu platforma noastra.

In situatia in care constati orice fel de erori intervenite in furnizarea datelor cu caracter personal care te privesc, te rugam sa ne informezi in cel mai scurt timp posibil, folosind adresa de e-mail: info@e-wheel.ro.

Informatiile aflate in controlul acestui site sunt pastrate confidential si sunt utilizate masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor.

Ce date cu caracter personal prelucram, de ce le prelucram, ce facem cu acestea?

Site-ul monociclu-electric.ro nu utilizeaza date confidentiale cu privire la simplii utilizatori si nu utilizeaza eventuale date cu scopul de a promovarea ulterioara a reclamelor sau promovarea produselor.

Toate datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele tale cu caracter personal sunt colectate in scopuri bine determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara este in scopul desavarsirii contractului prin achizitia de produse.

Datele cu caracter personal sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care acestea sunt colectate si ulterior prelucrate.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

Reguli generale

Prezenta Politica de confidentialitate stabileste masuri tehnice si organizatorice implementate de monociclu-electric.ro pentru indeplinirea obligatiilor referitoare la confidentialitatea si securitatea datelor tale, precum si in vederea prelucrarii necesare in vederea desfasurarii unei activitati economice normale.
Prin cerinte minime de securitate si confidentialitate a datelor sunt avute in vedere masuri tehnice, informatice, organizatorice, logistice si proceduri prin care se asigura nivelul minim de securitate al prelucrarilor.

Monociclu-electric.ro a adoptat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva eventualelor distrugeri accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau altor forme de prelucrare ilegala.

Pentru indeplinirea prevederilor legale aferente si in vederea satisfacerii cerintelor pastrarii in conditii de siguranta a datelor si informatiilor tale, monociclu-electric.ro a implementat masuri organizatorice si tehnice orientate in scopul:

  • Identificarea si autentificarea cumparatorului;
  • Accesul la comanda acestuia;
  • Colectarea datelor in vederea desavarsirii contractului prin intermediul platformei;
  • Executia copiilor de siguranta, o data cu cele ale platformei;
  • Terminalele de acces pe site;
  • Fisierele de acces la platforma online;
  • Instruirea personalului, care are acces la platforma online;
  • Sistemele de comunicare;
  • Folosirea computerelor;
  • Imprimarea datelor pentru incheierea comenzilor.

Ce categorii de date cu caracter personal colectate?

Datele tale cu caracter personal la care se face referire in prezenta Politica de confidentialitate includ elemente de identificare, dupa caz, de tipul numelui si prenumelui, numele si prenumele al reprezentantilor legali, numar de telefon, adresa de domiciliu sau resedinta, adresa de e-mail, date bancare sau alte asemenea, exclusiv in situatia returnarii contravalorii partiale sau in intregime a produselor achizitionate prin intermediul site-ului, care servesc la identificarea dumneavoastra sau a persoanelor care va reprezinta ori pe care le reprezentati.

Scopul prelucrarii si destinatia datelor tale cu caracter personal

Monciclu-electric colectam urmatoarele tipuri de date personale de la tine si sunt folosite la:

  • Nume si prenume – pentru livrarea produselor comandate;
  • E-mail – pentru confirmarea comenzii, pentru informarea despre stadiul comenzii tale, pentru a trimite eventuale ofertele solicitate de catre tine. De asemenea, adresa de e-mail o utilizam pentru a comunica cu tine in cazul in care este necesara rezolvarea oricaror alte situatii sau probleme;
  • Numarul de telefon – pentru a te putea contacta referitor la confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi mai multe detalii cu privire la comanda, pentru ca societatea de curierat sa te poata contacta in momentul in care comanda este in curs de expediere catre tine.
  • Detalii necesare pentru facturare, adresa – datele sunt necesare pentru facturarea, livrarea si intocmirea documentelor fiscale, acestea fiind obligatorii oricarei activitati economice desfasurate in mod legal.
  • Cont bancar – pentru returnarea contravaloarii sumelor de bani in cazul unui retur.

O parte dintre aceste date pot fi comunicate doar catre parteneri contractuali ai societatii detinatoare site-ului monociclu-electric.ro, denumiti destinatari, spre exemplu: parteneri contractuali si potentiali parteneri contractuali ai operatorului angajati ai societatii, firme de curier si posta). De asemenea, aceste date pot fi comunicate si altor persoane fizice sau juridice imputernicite de catre societate sa prelucreze date cu caracter personal in numele societatii, spre exemplu: avocati, contabili, auditori sau consultanti.

Datele tale personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati cu dreptul de efectuarea a oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate sunt si vor ramane strict confidentiale.

Monociclu-electric.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze de buna-voie aceste date unor terte persoane sau companii sub forma de baze de date, in mod gratuit sau contracost, si sa le utilizeze exclusiv in vederea derularii relatiei comerciale dintre parti.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor de catre societatea noastra se vor face doar cu acordul explicit al parintilor sau al altor reprezentanti legali.

Functionarea site-ului monociclu-electric.ro si comportamentul online privind http cookies.

Ce sunt http cookies?

Acestea sunt date colectate in fisierul cookie HTTP, denumit si „web cookie”, „internet cookie”, „browser cookie” sau simplu „cookie”.

Acesta reprezinta o mica parte a datelor trimise de pe un site web si stocate pe computerul utilizatorului de catre browserul web al utilizatorului in timp ce utilizatorul navigheaza. Cookie-urile au fost concepute pentru a fi un mecanism sigur pentru ca site-urile web sa-și aminteasca usor informatiile, cum ar fi articolele adaugate in cosul de cumparaturi dintr-un magazin online sau sa inregistreze activitatea de navigare a utilizatorului, inclusiv clicurile speciale, conectarea sau inregistrarea paginilor vizitate anterior.

De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a reaminti informatiile arbitrare despre care utilizatorul a intrat anterior in campuri de formular, precum ar fi nume, adrese, parole si numere de carti de credit.

Monociclu-electric.ro Nu foloseste decat “cookies” functionale, necesar exclusiv pentru operarea unui site web. Fara aceste cookie-uri, siteul nu poate functiona in mod corect. Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea si experienta utilizatorului pe site-ul nostru. De exemplu, cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ai vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail, precum si parola furnizata la inregistrare in timpul unei vizite anterioare pe acest site.

Cookie-urile pot aminti, de asemenea, elemente pe care le-ati plasat anterior in cosul de cumparaturi atunci cand ati vizitat monociclu-electric.ro. Prin umare, utilizarea cookie-urilor functionale ne permite sa va oferim continut adaptat intereselor dumneavoastra, nemaifiind necesara o noua inregistrare sau o noua introducere a informatiilor in formularele de inregistrare, atunci cand te vei reintoarce pe site-ul nostru.

Dreptul la informare

Ai dreptul de a obtine de la monociclu-electric.ro si societatea care il detine cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care sunteti deja in posesia informatiilor respective:

  • identitatea operatorului de date si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
  • scopul in care se face prelucrarea datelor tale;
  • informatii suplimentare, cum ar fi: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea datelor solicitate este obligatorie si consecintele refuzului tau de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de lege pentru persoana ta, in special a dreptului la accesul datelor tale; de interventie si de opozitie asupra datelor detinute, precum si conditiile in care pot fi acestea exercitate;
  • orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitiile legii, a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul fiecarei prelucrarii.

Dreptul de acces la datele tale

De asemenea, ai dreptul de a obtine la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an de la monociclu-electric.ro, pentru confirmarea faptului ca datele care te privesc sunt sau nu sunt prelucrate de noi.

Dreptul de interventie asupra datelor tale

Totodata, ai dreptul de a obtine la cerere si in mod gratuit de la operator rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a acelor date incomplete sau inexacte.

Dreptul la opozitie

Suplimentar ai dreptul de a te opune in orice moment la prelucrarea datelor tale cu caracter personal de catre site-ul nostru.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Un alt drept al tau de care beneficiezi este acela de a solicita si de a obtine retragerea, anularea, reevaluarea oricarei decizii, care produce efecte juridice in privinta ta, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii tale, precum competente profesionale, credibilitate, comportament ori alte asemenea aspecte.

Dreptul de a te adresa instantelor de judecata sau organe jurisdictionale competente

In acelasi timp, ai dreptul de a te adresa instantelor de judecata sau altor organe jurisdictionale competente pentru apararea oricarui dreptur garantat prin lege si care iti este incalcat.

Dezvaluirea si comunicarea datelor tale cu caracter personal catre terti

Datele colectate sunt dezvaluite catre terti numai in cazul in care monociclu-eletric sau societatea detinatoare este tinuta de o obligatie legala in acest sens sau necesara ducerii la indeplinire a comenzilor prin comunicarea datelor catre firmele de curierat.
Orice alte dezvaluiri catre terti in alte conditii a datelor tale cu caracter personal vor fi facute numai cu acordul tau expres si dat in prealabil.

Contact pentru protectia datelor

Pentru exercitarea oricaror dintre drepturile mentionate anterior sau pentru orice alte solicitari sau intrebari cu privire la prezenta Politica de confidentialitate, ori daca aveti motive sa considerati ca orice date personale, pe care le detinem despre tine sunt incorecte sau incomplete, te rugam sa iti exerciti dreptul de a solicita sa vezi aceste informatii, sa le rectificati sau chiar sa soliciti stergerea acestora. Poti de asemenea sa soliciti restrictionarea prelucrarii sau sa te opui prelucrarii.

Pentru exercitarea oricaror dintre acestor drepturi te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: info@e-wheel.ro.

De asemenea, este bine sa cunosti ca poti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro, si poti depune o plangere la acestia.